Curling 100304

Jägersro 100316

Ängelholms GK 100419

Assartorp 100518

Elisefarm
100615

Flommen
100908


Öresunds GK
101005

Sofiedals GK
101104

Turning Torso
101207

 

 

 

 

 

 

Curling i Landskrona

Många är kallade men få är utvalda och till sist blev vi fyra spelare. Kvastarna for över isen och glidskon blev flitigt utnyttjad.
Flera stenar hamnade i boet efter några försök och vår taktik var enkel; strunta i motståndarna utan sopa in stenarna i boet.
Vår unge instruktör, Ludde, berömde oss för vår inställning och framför allt vår attityd till detta svåra spel.
På resultattavlan stod det 4-4 när vår tid var ute så prisutdelningen för vänta till annat tillfälle.

 

Turning Torso

Sven skrev:

"Årets sista begivenhet blev ett besök på Turning Torso den 7 december. Uppslutningen var i knappaste laget - julstök? - men med stöd av anslutande bekanta blev vi till slut 25 st. Vädret var inte det bästa men vid ankomsten till översta våningen var sikten hyfsad, så en del vyer över Malmö  kunde man njuta av. Där uppe fick vi se en film om bygget och om huset. Jan Larsson - consierge - visade filmen och berättade därefter engagerat och trevligt om huset och om det dagliga livet i huset. Under hans ledning tog vi oss några våningar neråt för att titta på en lägenhet - en tvåa, som man kan hyra över en helg om man så vill, 3 000 kr. Så fick vi se källarplanet av huset med bl.a. vinkällaren och eleganta avsmakningsrum. Efter besöket tog vi oss till Torso Twisted, där gemensam lunch intogs, och sen åkte var och en hem till sig för att fortsätta julförberedelserna."

 

tillbaka