Falsterbo GK 211018

BILDER (Mats har lovat sända större bilder)

Säsongens sista golfträff blev en blött historia. Inledningsvis bjöds vi dock på en välbehövlig fika samt information av Mariann Thorup om årets Köpenhamnsäventyr i Falsterbo GK:s trevliga klubbhus. Väl utomhus togs vi emot av regntunga skyar, duggregn/regn samt avsaknad av sol. Trots svaga till måttliga vindar medförde vädret att samtliga fick en tuff utmaning på denna klassiska golfbana. Alla 16 deltagare genomförde hela rundan trots det mycket ogästvänliga vädret. En prestation i sig att hedra. En något sen men lyckad god lunch med sedvanligt gemyt och eftersnack medförde att samtliga tinade upp och kunde känna viss förnöjsamhet med ännu en genomförd golfrunda. Vädrets makter är inget man (hen) kan göra något åt och resultaten blev kanske därefter.

Resultatet i tävlingen blev:

Vinnare och första pris Tommy Ljunggren.

Andra plats Thomas Sandberg

Tredje plats Mats Olofsson

Utlottningen av övriga priser gick till Henning Schannong och PO Göransson. 

Sven Nordgren tackade alla deltagare, som trots regn och rusk verkade haft en trevlig runda samt framförde även ett tack till Thomas Perulf för hjälpen inför vårt besök på Falsterbo GK.

Priserna hade ändrats från vin till choklad p g a vi inte längre får ta med vin/sprit till restaurangerna. Beror på gällande regelverk för alkoholtillstånd. Hur vi gör under nästa säsong med våra priser återstår att se.

På programmet stod även utseende av nästa års programmakare. Tommy Ljunggren meddelade att såväl Lars Klaar som Per-Håkan Andersson tagit på sig ansvaret och ser med tillförsikt fram emot nästa år. Beträffande vilka priser som skall gälla in inför nästa säsong så tas förslag tacksamt emot av 2022 år programmakare, Lars Klaar och Per-Håkan Andersson.

Marianns planering inför årets sista sammankomst är i full gång. Preliminärt datum för vårt besök i Köpenhamn blir onsdagen den 1/12. 

Informationen om planerna som Mariann gav innebär att vi som vanligt kan räkna med ett trevligt och givande besök på platser som de flesta av oss sannolikt inte tidigare besökt.

Närmare information om var, hur och när kommer att meddelas så fort Mariann är klar med Köpenhamnsbesöket i sin helhet.

Tillbaka