Skyrups GK 210616

 Club55+ har nu lagt ännu en golfbana till sin meritlista. Elva förväntansfulla och taggade medlemmar mötte upp på Skyrup GK tidigt på morgonen igår onsdagen den 16/6.
Färden dit var både vacker och händelserik. Vissa körde på mindre vägar, vissa visste inte riktigt var dom var och andra mötte rådjur och älgar på vägen. Dock kom alla fram helskinnade och i rätt tid inför fika och spel. 
Spelet under dagen genomfördes i ett strålande sommarväder. Scorerna var som vanligt och utifrån såväl allmän som egen bedömning, både bra och mindre bra och samtliga verkade nöjda med både dagen och sällskapet. Banan var i bra skick, varierande och stundtals riktigt utslagsgivande.
Den som lyckades allra bäst var Claes Hallenborg som verkligen verkade trivas på denna bana. Efter avslutat spel och  lunch förrättades prisutdelning. 
Vinnare med 37 poäng var Claes Hallenborg, tvåa Claes Håkansson 34 poäng och Per-HåkanAndersson 27 poäng. 
Efter vederbörliga utlottning gick omgångens  ”Tröstpriserna” till Ulf Larsson och Rolf Lundkvist.
Då sommaren verkligen är i antågande bestod priserna denna gång av rosévin och uppskattades av samtliga  pristagare. Efter sedvanligt eftersnack och vinnartal avslutades dagen och färden hem påbörjades i fortsatt strålande sommarväder.
Nu är vårsäsongen slut och tre tävlingar/sammankomster har genomförts. Deltagarantalet har av olika skäl varit något lägre än tidigare år och då främst på grund av Covid-19pandemins härjningar i vårt land.
Vi ser med tillförsikt fram emot höstsäsongen som beräknas inledas i slutet av augusti med ett besök på Tegelberga. Därefter en speldag i september (bana ej är bestämd) och sist träffen i början av oktober och då förhoppningsvis på Falsterbo GK.
Vi återkommer med fiktivt spelprogram och hoppas på god uppslutning och som lysande golfspel. Bifogar några bilder från vår dag på Skyrups GK som kan rekommenderas för ett besök. 
Ha en riktigt bra sommar och sköt om Er önskar
Sven & Mats

Tillbaka