tomellila GK 210421

Premiären för 2021 på Tomelilla GK är nu avspelad. Startfältet blev i sista stund något reducerat p.g.a. allt för nära i tid tagna vaccinsprutor. Men vi blev i alla fall sex stycken spelare. Vädret var rätt bra även om det emellanåt kunde bli lite kyligt i den friska vinden. Banan – med storslagna vyer från de högst belägna delarna – var trevlig och spelet flöt på med såväl toppar som dalar. Resultatet blev tämligen jämnt, men några drog ihop lite fler poäng än övriga. I likhet med förra årets avslutning på Falsterbo spelade vi från blå tee. 

                      Första pris – Mats Olofsson, 30 p

                      Andra pris – Thomas Sandberg, 29 p

                      Tredje pris – Sven Nordgren, 26 

                      Tröstpris    – Rolf Lundkvist, 26p

                      Tröstpris    – Claes Hallenborg, 24 p

Samtliga ovannämnda fick var sin flaska torr Riesling att avnjuta till säsongens sparris. 

Restaurangen bjöd på en fullmatad och mycket god fralla vid ankomsten och efter spelet fick vi: soppa, sallad och kålpudding samt kaffe och kaka – allt till stor belåtenhet. 

Förutom golfspel avhandlade vi frågan om en ny medlem i klubben. Tommy Ljunggren hade tagit sig till banan för att föreslå Anders Rosengren som ny medlem. Förslaget hade föregåtts av sedvanlig beredning och de närvarande beslöt enhälligt att anta Anders som ny medlem. Han är född 1949 och blev 2005 kontorschef på SEB i Hässleholm efter att under många år ha varit kontorschef på Nordea i Hässleholm. Han bor sedan 2019 i Lund.

Hem